Misiune si valori

Misiunea Bepco este accea de a imbunatati calitatea vietii si de a proteja mediul inconjurator prin implementarea proiectelor si solutiilor de eficientizare si optimizare energetica.

 

Integritate

Respect

Desi cuvantul “respect” nu are nevoie de explicatii, tinem sa subliniem semnificatia acestei valori de baza.

Ne tratam partenerii, clientii si angajatii cu incredere si decenta. Comunicam deschis si suntem incantati de diferentele de opinie. Plecam intotdeauna de la prezumtia de buna credinta si acordam atentia cuvenita partenerilor, clientilor si angajatilor, respectand in acelasi timp valorile si proprietatile fiecaruia. Nu toleram hartuirea sau intimidarea si suntem de parere ca nu exista idei proaste.

 

Integritate

Integritate

Ne respectam intotdeauna promisiunile facute si actionam responsabil atat fata de clienti, parteneri si angajati, cat si fata de oameni si mediul inconjurator.

 

Performanta

Performanta

Ne asumam intotdeauna obiective ambitioase si luptam cu devotament pentru indeplinirea lor. Suntem adeptii unui mediu de lucru pozitiv si optimizam utilizarea resurselor puse la dispozitie.

 

Lucrul in Echipa

Lucrul in echipa

Ne impartasim intotdeauna experientele si evidentiem constructiv greselile, pentru a ne perfectiona.

 

Excelenta in servicii

Excelenta in servicii

Ne asumam angajamente realiste si le respectam, in acelasi mod in care respectam si valorile, principiile si proprietatile clientilor nostri. Corectitudinea este de baza in crearea relatiilor pe termen lung cu partenerii, clientii si angajatii nostri.

 

Responsabilitate sociala

Responsabilitate sociala

Suntem dedicati protejarii mediului inconjurator si dezvoltarii comunitatii.