Porti Deschise

Incepand cu 18 aprilie, Sistemul Centralizat de Termoficare din Brasov isi deschide portile pentru tine!

Alaturi de partenerul nostru, Federatia Asociatiilor de Proprietari Brasov, am pregatit pentru brasoveni o serie de activitati care incep odata cu Saptamana Altfel.

Vom arata celor care ne vor trece pragul CA SE POATE! Ca Brasovul beneficiaza de o investitie privata in cogenerare de inalta eficienta, cu multiple beneficii pentru locuitorii sai.

Suntem aici sa oferim brasovenilor caldura si apa calda. Pentru prezent si pentru viitor.

Seria activitatilor va incepe cu vizitele elevilor din marile licee brasovene la punctele de cogenerare aflate pe platforma Bepco Nord.

Vor urma intalniri cu reprezentantii asociatiilor de proprietari din Brasov, precum si cu reprezentati ai autoritatilor locale si din presa brasoveana. Acestea vor cuprinde atat vizite la centralele in cogenerare Bepco, cat si dezbateri pe tema incalzirii centralizate din Brasov, solutii pentru prezent si pentru viitor.

 

Daca doriti sa vizitati centralele noastre de productie, va rugam sa trimiteti un mail la adresa comunicare@bepco.ro sau sa ne sunati la numarul 0723 348765. Vom stabili impreuna detaliile vizitei dumneavoastra.

 

Va asteptam cu drag!

Echipa Bepco & F.A.P Brasov