Romanian Energy Awards 2015

Aflate la a patra editie, Premiile “Romanian Energy Awards 2015”, au fost organizate de catre The Diplomat-Bucuresti, in data 12 mai.

Gala a adunat la un loc peste 150 de top manageri, furnizori si distribuitori de energie, oficiali guvernamentali si reprezentanti ai autoritatilor de reglementare.
Au fost oferite premii pentru manageri, activitati sau proiecte, in cadrul a 20 de categorii distincte. Juriul a fost compus din noua reprezentanti importanti ai domeniului energic din Romania.
Compania BEPCO a fost desemnata “Electricity Company of the Year”. La aceasta categorie au fost nominalizatele nume sonore din domeniul energiei precum CEZ, Electrica, E-on sau Nuclearelectrica. Valeriu Binig, co-președinte al Comitetului pentru Energie și Mediu al Amcham România si reprezentant al EY Romania a afirmat ca “Viitorul apartine proiectelor locale susținute de know- how international si dublat de initiativa privata, pe baza generării de resurse. Am gasit la Brasov o astfel de initiativa cu un important impact local, 4 centrale care produc in cogenerare de inalta eficienta energie electrica si termica pe baza de combustibil gazos, avand o capacitate totala de 24MW. România are nevoie de grupuri generatoare pentru reglajul secundar și terțiar.”

Energy Awards2015_2